Fusion

 

logo

Fusion Nederland – http://fusionsports.nl/

Fusion is opgericht in Denemarken en is gespecialiseerd in high performance sportkleding. Het merk is nog relatief jong (opgericht in 1999) maar heeft zich binnen enkele jaren al gevestigd als marktleider in Scandinavië. Daarnaast heeft Fusion een sterke en groeiende populariteit in het Verenigd Koninkrijk en andere Europese landen.

In welke producten is Fusion gespecialiseerd?
Het doel is om een uitgebreid en toonaangevende garderobe te bieden aan de moderne multisporter zoals du – en triatleten, hardlopers, fietsers en de algemene outdoor fitness/workout sporters. De kleding waarborgt de hoogst mogelijke pasvorm, conform, kwaliteit en functionele handigheden.

Design, Prijs en Kwaliteit
De Fusion producten zijn 100% Europees! De producten zijn ontworpen en geproduceerd in Europa met behulp van de hoogstwaardige, meest kwalitatieve technische stoffen. De focus is volledig gericht op kwaliteit gedurende het gehele proces van het ontwerpen tot produceren. Fusion heeft een reputatie opgebouwd van het maken van high performing, duurzame, functionele en innovatieve producten. De producten worden door sporters ontworpen, dus zij weten precies welke eigenschappen een hoogwaardig product nodig heeft. Vooral de pasvorm is de kracht van het merk. Klanten ervaren de kleding en zijn bijzonder positief over het materiaal en het comfort en afwerking van de kleding. Second Skin….!

Wie is Fusion Nederland ?
Wij zijn een klein team van gepassioneerde (wedstrijd)atleten. Op basis van onze persoonlijke ervaring, zijn wij van mening dat Fusion echt iets anders biedt in kwaliteit, design en prijs. Wij zijn ervan overtuigd dat jij dezelfde ervaring zult krijgen. Probeer het eens! Wij geven je graag advies! Zowel online als persoonlijk kan je bij ons terecht!

6,167 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

facebookby feather

Reacties:

Reacties