Bike2Build

Logo_Bike2Build-1Bike2Build – www.bike2build.nl 

Sinds haar oprichting in 1985 is Bike2Build dè sportieve fietsspecialist in Nederland op het gebied van wielrennen, mountainbiken, touring & trekking en elektrisch fietsen.

Bij ons vind je de nieuwste collecties van alle topmerken. Naast onze dames- en herencollectie hebben we ook een ruime collectie kinderfietsen, kleding en accessoires.

Passie voor fietsen

Fietsen zit in ons DNA. Het is onze passie, werk, hobby. We staan ermee op en gaan er letterlijk mee naar bed.
Het team van Bike2build bestaat uit specialisten met een overdreven passie voor fietsen en dat kun je merken aan het enthousiasme en de expertise van onze mensen.

Doordat wij zelf actieve wielrenners en mountainbikers zijn, weten we waar we over praten. Noem ons fietsfanaten, productfreaks, niets is ons te gek. Als specialisten met jarenlange ervaring voorzien je graag van persoonlijk advies over al onze producten, de juiste fietshouding en onderhoud van je fiets. Ook als je vragen hebt over of problemen met je aankoop, staan onze specialisten voor je klaar.

Heb je een goed fietsverhaal of weet je nog een mooie fietsroute?
Wij weten er ook nog wel een paar. Pakken we gelijk even een bakje koffie.

Onze winkel in Vlaardingen

Naast onze webshop met meer dan 12.500 producten beschikken we over een fysieke winkel met 2000 m2 sportfiets plezier. Hier kun je al onze producten zelf zien en je laten adviseren door onze specialisten.

Bij ons vind je de nieuwste collecties van alle topmerken. Naast onze dames- en herencollectie hebben we ook een ruime collectie kinderfietsen, kleding en accessoires.

8,290 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

facebookby feather

Reacties:

Reacties